Bygning set fra syd
Vores bygning set fra Nord
Bygning set fra vest
Kirkeskoven i Hostrup hvor vores skovhytte ligger
Bygning set fra syd
Kærvej 22, Jejsing, 6270 Tønder, Tlf.: 74 92 87 10
Om os

Jejsing BørneUnivers er en selvejende alderintegreret daginstitution med knap 45 børn i alderen 0 - 6 år.
Institutionen er bygget og oprettet af Handel og Håndværk i Jejsing i 1970.

Vi er i 2013 flyttet i vores nye lokaler på den tidligere skole, som også Jejsing Friskole ligger i. Der er blevet etableret nyt produktionskøkken, nye lyse lokaler, nye toiletter mm. Flytningen har gjort at vi har fået masser af plads så vi ikke skal være bange for at løbe ind i plads problemer i de kommende år samt at rummene tilgodeser alle børns behov

Udvendigt er legepladsen indrettet så vores småbørnsgruppe har deres eget område med gynger, rutchebane, sandkasse, vandleg mv.

Børnehavebørnene har også deres eget område, med legetårn, vandleg, gynger, bakker, vipper, grønneområder mm.

Jejsing BørneUnivers vil gerne kendes på at være en institution, med et glad og trygt miljø, samt et godt samarbejde med jer forældre.

Før jeres barn starter i Jejsing BørneUnivers tilbydes I et møde, hvor vi kan snakke sammen om eventuelle hensyn til barnet. I vil også blive vist rundt i hele institutionen af en af vores ansatte.

Det er en stort skridt der skal tages, når et barn skal starte i institution. Hvis det er muligt, vil det derfor være godt for barnet, at det starter med få timer daglig i de første par uger, samt at I forbereder det på at skulle starte.

Når barnets hverdag skal hænge sammen, er det vigtigt, at barnet oplever tillid og forståelse mellem hjem og institution.

Personalet har tavshedspligt og er opmærksomme på, at oplysninger skal behandles fortroligt.

For at I kan følge med i, hvad vi foretager os, har vi en opslagstavle i garderoben samt ved stuerne. Her kan I læse om hvad der sker i huset, samt om der er tider hvor børnene skal være mødt tidligere hvis vi for eksempel tager på tur.

Vi har også denne hjemmeside, som også kommer til at indeholde informationer der er vigtige. Dette kunne være feriesedler, aktivitetskalender, kostplan med mere.