Bygning set fra syd
Vores bygning set fra Nord
Bygning set fra vest
Kirkeskoven i Hostrup hvor vores skovhytte ligger
Bygning set fra syd
Kærvej 22, Jejsing, 6270 Tønder, Tlf.: 74 92 87 10
Nyheder

Jejsing d. 15. november 2019. Vi nærmer os december måned med hastige skridt, og alle børn som voksne glæder sig til julehyggen i hele huset. Vi er allerde igang med at lave julehemmeligheder, der kan lægges under træet juleaften. Så hvis vi hører julemusik i huset, er det ikke fordi vi er skøre....vi glæder os bare helt vildt.


Mandag i denne uge har der været afholdt Lanternefest i byen og i år var det os der stod for arrangementet. Vejret var koldt, men utrolig fint, så derfor var der også mange der valgte at bakke op og gå med rundt i byen. Vores bestyrelse var så venlige at hjælpe med at få grillet og sælge pølser, pølsebrød og drikkevarer. Stor tak for hjælpen.

Der var traditionen tro, også bedsteforældredag i  starten af november, hvor "bedsterne" kom og hjalp med at lave lanterner. Det er et par skønne dage hvor børnene nyder at vise DERES institution frem for bedstemor og bedstefar. Dagene sluttede med fælles middagsmad, hvorefter en del tog med hjem.


Tirsdag i denne uge ankom en stor bil fra Blåbjerg Legepladser. I forbindelse med etableringen af vores nye bålhytte er der også bevilliget et beløb af SE Fonden. Derfor er man netop i disse dage igang med at få sat et nye gyngestativ op, det gamle klatretårn er blevet repareret og får nu nye stolper, samt der er sat stolper op til to hængekøjer, og til slut en ny ballancebane. Så der er stor aktivitet nede i vores bagerste område. 

Med de nye tiltag vil der være plads til mange gode lege og læringsmiljøer dernede også. Samtidig vil der være gode aktiviteter nede hvor der om sommeren er masser af skygge, hvilket vi har savnet indtil nu.


I oktober måtte vi desværre sige farvel til Else, der har været hos os i knap 12 år. Grundet fald i børnetal har vi været nødt til at afskedige personale og skære souschef-stillingen fra. Vi er dog glade for at se, at børnetallene igen begynder at vende. Det er altid svært at forudse hvordan børnetallene bliver ude i fremtiden, da man jo aldrig ved hvem der er gravide eller om folk flytter til eller fra byen. Det er dog ikke noget nyt, at børnetallene går op og ned, så vi er fortrøstningsfulde, og ved at tallene igen vender.


Her i november står den som sagt på at lave julehemmeligheder, samt at vi laver SPU-undersøgelser på vores kommende skolebørn (Blæksprutterne). Vi slutter november med "Jul I Skoven" som altid ligger den sidste fredag i november.

December kommer til at stå på julehygge samt julegudstjeneste og julefrokost (d. 19. december).


Mellem jul og nytår holder vi lukket og håber at alle børn og voksne får nogle velfortjente fridage, så vi igen kan vende tilbage i det nye år med masser af frisk energi.


René